Nu kan du lägga till platserna från de tidigare spelen i Hitman 3

Nu kan du lägga till platserna från de tidigare spelen i Hitman 3

Hitman 3 släpptes för en månad sedan och det är en av de stora lanseringarna i årets första kvartal. Spelet har fått ett mycket varmt välkomnande, uppnått imponerande försäljninssiffror och till och med blivit franchisens största digitala lansering hittills. Men innan succén så gick Hitman 3 igenom en del kontroverser relaterade till det faktum att spelet är en exklusive release på Epic Games Store på PC. Bara att det var exklusivt räckte för att irritera vissa spelare, men det blev ett problem när IO Interactive lät meddela att import av Hitman 1 och Hitman 2-filer till spelet var mer komplicerat än de förväntade sig, särskilt för det andra spelet, som inte finns tillgängligt på Epic Games "digitala distributionsplattform". Studion meddelade för ett tag sedan att de letade efter en lösning på problemet och försäkrade spelare att de inte skulle behöva betala mer för att få tillgång till nivåerna. 

Nu har IO Interactive har meddelat att det är möjligt att importera destinationerna till Hitman 3.

Spelare som äger HITMAN 1 eller HITMAN 2 till PC kan nu importera platser från spelen till HITMAN 3 utan extra kostnad. Efter att spelarna loggat in på sina IOI-konton måste de följa en enkel 3-stegsprocess för att importera sina platser till HITMAN 3.

Trestegsprocessen för att importera platser till HITMAN 3 på PC är:

1. Läs instruktionerna 

2. Kolla ditt konto

3. Få tillgång till innehållet / importera platserna

IO Interactive har publicerat en guide på deras webbplats som låter dig gå igenom processen steg för steg. Det anges också att innehållet som är länkat till destinationerna bär namnet Access Pass. För att se hela proceduren, gå helt enkelt till den här adressen. Och om du inte har Hitman 3 än, kan du hitta spelet till bästa pris på vår jämförelsetjänst.

 

 

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev