Instant Gaming EU
 
 

Hitman 3: IO Interactive avslöjar alla spellägen

Hitman 3: IO Interactive avslöjar alla spellägen

Under Sonys onlinekonferens den 11 juni annonserades det även att Hitman 3 kommer att avsluta World of Assassination-trilogin i januari 2021. Vid tidpunkten upptäckte vi en av sex destinationer som kommer att finnas tillgängliga i nästa spel i Hitman-serien, vilket är Dubai, och i synnerhet dess svindlande torn. Några spelbilder har även visats.

Vi visste redan om några av funktionerna som kommer att finnas i Hitman 3, som möjligheten att importera nivåer från Hitman och Hitman 2 vilket ger totalt tjugo destinationer, eller möjlighet att spela spelet i VR genom PlayStation VR. Fler detaljer om spelet har avslöjats igår, särskilt om spellägena som kommer att finnas tillgängliga.

 

Självklart kommer kampanjläget att finnas där men den här gången kommer det att finnas en sandbox-kampanj.

Elusive Targets kommer att låta spelarna jaga ner och eliminera en måltavla utan att använda gränssnittet, men enligt IO Interactive finns det oavslöjade ändringar som kommer att adderas till det här läget. 

Escalations kommer att utmana dig med uppdrag samtidigt som de sätter hinder på din väg, som att ta bort måltavlor utan särskilda begränsningar för de täckmantlarna du kan använda.

Contracts-läget kommer att låta dig välja dina måltavlor samt elimineringsregler, och det kommer även att låta dig utmana andra spelare på resultattavlan.

Sniper Assassin är tillbaka, och utmanar dig till högsta poäng genom att ta ut måltavlor med ett prickskyttegevär. Men det här läget kommer endast att vara spelbart ensam i Hitman 3, och Hitman 2s flerspelarservrar kommer att stängas innan spelet släpps.

Slutligen så finns det dåliga nyheter för fansen av Ghost-läget, för det kommer inte att finnas kvar i Hitman 3, och servrarna som tidigare fanns tillgängliga kommer även att stängas från och med 31 augusti. IO Interactive verkar utforska andra alternativ för flerspelarlägen, och vi lär få fler detaljer om det innnan spelet släpps.

Hitman 3 kommer att släppas i januari 2021 för PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 5 och Xbox Series X.

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev