En massa nytt content till Hitman 3 den här månaden

En massa nytt content till Hitman 3 den här månaden

Hitman 3 har blivit årets första stora hit vad gäller videospel. IO Interactive:s spel var lönsamt bara några dagar efter det släpptes och en hel del spelare har redan upplevt det senaste äventyret med Agent 47. Utvecklarna vill dra nytta av spelets popularitet och nu planerar de att hålla spelarna är upptagna med ännu mer innehåll som kommer till Hitman 3 i februari.

Den här månadens roadmap för Hitman 3:s avslöjades igår av IO Interactive i en ny video där deras community developer, Clemens Koch berättade om det innehåll som kommer att läggas till Hitman 3 de närmaste veckorna och det innehåller en serie escalations och contracts för Agent 47. Efter att videos där spelare kunde klara av vissa av uppdragen i Hitman 3 på knappt några sekunder, antar vi att de nya uppdragen kommer vara lite större utmaningar.

The Baskerville Barney Escalation finns redan i Hitman 3. Det kommer att följas av några kontrakt i Dubai den 11 februari och The Sinbad Stringent Escalation den 18 februari. Några dagar senare, den 23 februari kommer Dartmoor Featured Contracts, The Gauchito Antiquity Deluxe Escalation och The Proloff Parable Deluxe Escalation göras tillgängliga i spelet. Slutligen kommer The Deceivers att kräva att du reser till Sapienza för att döda ett par svårfångade mål. En ny patch som kommer att fixa vissa problem i spelet ska också komma under de närmaste veckorna och utvecklarna kan ha ännu fler överraskningar i rockärmen nästa månad.

 

 

Om du inte har skaffat Hitman 3 än men vill veta mer om historien bakom en av de dödligaste mördarna i världen, kan du hitta det bästa priset att köpa spelet på vår jämförelsetjänst.

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev