Hitman 3 kommer endast att finnas i Epic Games Store

Hitman 3 kommer endast att finnas i Epic Games Store

Hitman 3 har nyligen annonserats och det verkar som att det är ett av de spelen som kommer att vara involverat i tävlandet mellan Epic Games Store och Steam. IO Interactive har avslöjat att det tredje spelet i Hitman-serien endast kommer att finnas på Epic Games plattform när det släpps till PC. Självklart har annonseringen upprört de som har spelat tidigare spel i serien i Steam och som förväntade sig att äga alla tre spelen på samma plattform. Vi har sett liknande situationer uppstå ett antal gånger eftersom dessa exklusiva uppgörelser är en av metoderna som Fortnites skapare använder för att konkurrera mot det tidigare outmanade monopolet som Steam hade som en digital distributionsplattform för TV-spel.

 

 

I slutändan så är det bara en fråga om pengar och du kan inte riktigt klanka ner på utvecklarna för att de väljer ett sådant alternativ. IO Interactives VD Hakan Abrak har förklarat att uppgörelsen har gett dem möjlighet att skapa spelet de siktat på:

"Självpublicering av Hitman 3 är ett stort steg för IO Interactive för att uppnå våra mycket ambitiösa mål som en oberoende studio. Dessutom så har det här samarbetet med Epic gett oss friheten att skapa spelet exakt som vi föreställde oss det, till våra fans utan kompromisser.”

Exklusiviteten för Hitman 3 har även ackompanjerats av en annan nyhet relaterad till spelserien. Hitman (2016) kommer att finnas tillgängligt gratis nästa vecka i Epic Games Store. Du kommer att kunna hämta spelet från den 27 augusti till den 3 september och addera det permanent till ditt bibliotek. IO Interactive har redan publicerat en ny video som ger oss en förhandsvisning av Thornbridge Manor som är en av de nya platserna som kommer att finnas tillgängliga i Hitman 3.

 

 

100kr.
Hitman 3
Hitman 3
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev