Assassin's Creed Valhallas spelvideo var inte vad vi förväntade oss

Assassin's Creed Valhallas spelvideo var inte vad vi förväntade oss
2020 mies 8 15:42

Besvikelse är ordet som dök upp hos de flesta som såg Assassin's Creed Valhalla "spel"-video som visades igår. Det handlar inte om att videon inte innehåller utmärkta spelbilder, det är bara det att när du annonserar en spelvideo förväntar sig folk att se exakt det och inte en samling scener. Även om videon har skapats genom spelmotorn av Assasin's Creed Valhalla, så lever den nte upp till förväntningarna som byggts upp och det är en perfekt grogrund för kritiker.

 

Assassin's Creed Valhalla ser otroligt ut och videon visar Ubisofts ansträngningar för att skapa ett spel som kommer att leverera en pricksäker gestaltning av några aspekter av livet som en Vikingplundrare under 800-talet. Stridsscenerna ser strålande ut, inklusive belägringen, men när du har sett videon kan du inte avstå tanken av att det inte är en riktig spelvideo. Den enorma mängden klagomål som redan hörts, huvudsakligen i form av ogillanden av YouTube-videon har fått några av utvecklarna att reagera. Den kreativa chefen Ashraf Ismail har tagit upp problemet på hans Twitter-konto och han har lovat en stor marknadsföringskampanj med mer spelbilder och information om Assassin's Creed Valhalla.

Oavsett om det är en spelvideo eller inte, så demonstrerar den tydligt att det redan finns många spelare som är intresserade av Assassin's Creed Valhalla, och det kan omvandlas till en ännu större succé än den från föregångaren. Å andra sidan hoppas vi att Ubisoft har lärt sig en läxa från allt detta och kan kalla saker vid dess rätta namn i framtiden.

  • Fyra Frost Fyra Frost

    Från MTG-turneringars dagar till allt som har med spel att göra är jag intresserad av de senaste spelen och prylarna, för en tjej kan aldrig få nog av dem!

Du kan skriva en kommentar eller svara på ett meddelande genom att logga in×

svaranswering the message of

500 tecken kvar

Reward Event Grab your machete, Dead Island 2 zombies are underway! - 58
DLCompare Extension
Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev