Assassin's Creed Valhalla kommer att ha rap battles

Assassin's Creed Valhalla kommer att ha rap battles

Det annonserades nyligen och efter månader av alla sorters rykten att Assasin's Creed Valhalla kommer att släppas i slutet av det här året, även ackompanjerat av släppet av den nya generationens konsoler. Sedan det avslöjades mycket information om att spelet har läckt ut. Vi har märkbart noterat att det dolda knivbladet som är en favorit bland spelarna i Assassin's Creed-serien kommer vara tillbaka i denna nya utgåva och kartan över spelet bör vara större än sin föregångare.

När det kommer till nya funktioner kommer inte Assassin's Creed Valhalla att överträffas. Vi har redan sett en översikt av bebyggelsen, en sorts liten Vikingaby som tjänar som den riktiga hubben för spelare och de spelar en central roll i spelet. Men en annan funktion har precis avslöjats och det är ganska överraskande: Assasin's Creed Valhalla kommer att integrera rap battles.

 

 

Ja, du läste rätt. Med det sagt så handlar det inte om en riktig rap. Ashraf Ismail, kreativ chef för spelet förklarar allt detta för oss i en video. Den exakta termen är "flyting" vilket man kan kalla "verbalt tornerspel". Flyting är på ett sätt förfäder till det vi idag kallar rap battles, vilket innebär att två personer förolämpar varandra i rytm och vers. Ashraf Ismail förklarar för oss att det är en mycket gammal tradition som kan hittas i Viking- och Saxiska kulturer, och som tog plats under exempelvis banketter. Det är en aktivitet som vi kan ta del av i Assasin's Creed Valhalla. Eivor kommer att vara grovt förolämpad och vi kommer att behöva välja den bästa repliken bland flera olika val. Vi verkar även kunna påbörja dessa verbala tävlingar.

 

 

Vi vet inte riktigt hur viktigt flyting kommer att vara, men det kommer otvetydigt att ge några roliga stunder och ett helt nytt sätt att interagera med karaktärerna.

Assassin's Creed Valhalla kommer finnas tillgängligt senare i år på Xbox One och Series X, PS4, PS5 och PC. Du kan redan hitta det i vårt prisjämförelseverktyg.

 

 

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev