Eneba COM
 
 

Köp Kaspersky Internet Security 2021

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Kaspersky Internet Security 2021 är en avancerad säkerhetstjänst som ger flera skyddslager för dina Windows-, macOS- och Android-enheter. Den innehåller ett antivirus som i realtid blockerar vanliga hot som skadlig kod, utpressningstrojaner och spionprogram från att infektera ditt system, och en tilläggsblockerare som stoppar irriterande och skadliga banners.



      Den förhindrar också att webbplatser och plattformar för sociala nätverk spårar dina aktiviteter på datorn. Ytterligare skyddslager förhindrar att din webbkamera och mikrofon tas över av hackare och döljer dina handlingar på nätet med en VPN-tjänst på upp till 300 MB per dag.



      Paketet innehåller också en blockerare av vuxeninnehåll för att förhindra att dina barn får tillgång till olämpligt innehåll på internet, samt verktyg för att hantera deras skärmtid på datorer och Android-enheter.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Kaspersky Internet Security 2021 ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Kaspersky Internet Security 2021-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Kaspersky Internet Security 2021:s kategori : Säkerhet.

      Kommentarer om Kaspersky Internet Security 2021

      • Teknisk information

      • Kategorier : Säkerhet
      • Utgivare : Kaspersky Lab
      • Utgivningsdatum : 2021 ođđajagemánnu 2
      • Systemkrav
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev